Cizrnový salát

Rychlý recept-Příprava: 10 minut | Tepelná úprava: 0 minut| Obtížnost: snadné | Počet porcí: 6.Nutriční informace na 1 porci:
218 kcal, 12 g bílkovin, 16 g sacharidů, 10 g tuků

Z cizrny slijte vodu. Šalotku a sýr feta si nastrouhejte najemno a obojí
přidejte k cizrně. Petrželku nasekejte nahrubo a přimíchejte ji k cizrně
společně s ricottou, lahůdkovým droždím, solí a pepřem. Pro náležité
propojení chutí můžete salát ještě před podáváním dát na chvíli
do ledničky.
TIP testérů: Testérka radí do salátu přidat hořčici a limetkovou
šťávu pro ještě výraznější chuť.
500 g předvařené cizrny
100 g sýru feta
1 šalotka
300 g ricotty
1 hrst čerstvé petrželky
1 lžíce lahůdkového droždí
sůl
pepř