Omáčka s čedarem a těstovinami

Příprava: 15 minut | Tepelná úprava: 35 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 4 Nutriční informace na 1 porci: 406 kcal, 10 g bílkovin, 78 g sacharidů, 8 g tuků 240 g rýžových těstovin typu „kolínka“ v suchém stavu* 200 ml rýžové smetany 80 g cheddaru (nastrouhaného) sůl pepř…

Batátový Cheesecake

Příprava: 20 minut | Tepelná úprava: 65 minut | Obtížnost: střední | Počet porcí: 12 Nutriční informace na 1 porci: 338 kcal, 11 g bílkovin, 22 g sacharidů, 24 g tuků Na korpus: 70 g kokosového oleje 40 g erythritolu* (nebo kokosového cukru) 150 g vlašských ořechů (mletých) 80 g…

Čedarové krekry s batáty

Příprava: 35 minut | Tepelná úprava: 15 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 10 Nutriční informace na 1 porci: 84 kcal, 4 g bílkovin, 12 g sacharidů, 2 g tuků 150 g celozrnné špaldové mouky hladké 1 lžička mleté sladké papriky 50 g cheddaru (strouhaného) 100 g batátového pyré*…

Batátové Rosi s dipem

Příprava: 10 minut | Tepelná úprava: 15 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 12 kusů Nutriční informace na 1 kus: 38 kcal, 2 g bílkovin, 6 g sacharidů, 1 g tuků 250 g batát 1 žloutek 1 stroužek česneku (utřený) 30 g celozrnné špaldové mouky hladké sůl pepř Na…

Krokety

Příprava: 15 minut | Tepelná úprava: 30 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 26 kusů Nutriční informace na 1 kus: 30 kcal, 1 g bílkovin, 3 g sacharidů, 1 g tuků 300 g brambor (ideálně varný typ C) 60 g strouhaného cheddaru (nebo parmazánu) 60 g kukuřičné strouhanky 20…

Pečené brambory v tvarohu a soli

Příprava: 15 minut | Tepelná úprava: 70 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 8 Nutriční informace na 1 porci: 205 kcal, 17 g bílkovin, 24 g sacharidů, 4 g tuků 1 kg středně velkých brambor (nejlépe varný typ A či B) 800 g polotučného tvarohu 1 hrst čerstvé pažitky…