Jahodový French toast

Příprava: 15 minut | Tepelná úprava: 45 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 8 Nutriční informace na 1 porci: 273 kcal, 12 g bílkovin, 45 g sacharidů, 7 g tuků 600 g celozrnného toastového chleba 400 g čerstvých jahod 400 ml polotučného mléka 4 vejce 60 g kokosového cukru…

Jahodová kapsa

Příprava: 20 minut | Tepelná úprava: 25 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 3 kusy Nutriční informace na 1 kus: 561 kcal, 9 g bílkovin, 72 g sacharidů, 31 g tuků 250 g celozrnné špaldové mouky hladké 110 g másla (studeného) 4 lžíce vody (studené) 300 g jahod 1…

Shakshouka

Příprava: 10 minut | Tepelná úprava: 30 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 2 Nutriční informace na 1 porci: 255 kcal, 13 g bílkovin, 13 g sacharidů, 14 g tuků 1 červená cibule 1 lžíce olivového oleje 1 žlutá paprika 1 konzerva loupaných krájených rajčat (400 g) 1 stroužek…

Rajčata s ricottou

Příprava: 20 minut | Tepelná úprava: 20 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 2 Nutriční informace na 1 porci: 374 kcal, 16 g bílkovin, 18 g sacharidů, 30 g tuků 350 g cherry rajčat 3 menší červené cibule 2 stroužky česneku (utřené) 1 lžíce olivového oleje 250 g ricotty…

Mrkvový chléb

Příprava: 20 minut | Tepelná úprava: 50 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 12 Nutriční informace na 1 porci: 277 kcal, 7 g bílkovin, 17 g sacharidů, 20 g tuků 100 ml slunečnicového oleje 3 vejce 100 ml javorového sirupu 200 ml polotučného mléka 200 g celozrnné špaldové mouky…

Celozrnný štrůdl

Příprava: 50 minut | Tepelná úprava: 45 minut | Obtížnost: střední | Počet porcí: 2 šišky Nutriční informace na 1 porci: 363 kcal, 7 g bílkovin, 35 g sacharidů, 26 g tuků Na těsto: 650 g celozrnné špaldové mouky hladké (+ 70 g na pomoučení válu) 100 g másla (rozpuštěného)…